31
BAKERY
LEIVÄT
Ruisjyväsandwich 10002044
Myyntierä: 40 x 140 g Kypsäpakaste
Kuuden viljan patonki 3302
Myyntierä: 30 x 250 g Paistovalmis pakaste
Ean-koodi
Vegaaninen,
VL, K, KULÄ
Ranska
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia.
SÄMPYLÄT JA PATONGIT
1 – 2 h
n. 20 °C
Ainesosat: Vesi, VEHNÄjauho 16 % (täysjyväVEHNÄjauho 99 %, VEHNÄgluteeni), RUISjyvä
14 %, sihtiRUISjauho, VEHNÄjauho 6 %, auringonkukansiemen, pellavansiemen, SEESAMINSIEMEN,
RUIShapate (2 %) (täysjyväRUISjauho 82 %, hapate), hiiva, mallasuute (OHRAmallas, vesi,
VEHNÄmallas), jodioitu suola. Saattaa sisältää myös maitoa, kananmunaa ja pähkinää (mantelia).
Valmistusohje: Sulata noin 1–2 h huoneenlämmössä (n. 20 °C).
Heino: 8053931
Kespro: 21380350
Ean-koodi
Vegaaninen,
L, S, LI, RUKU,
palmuöljytön
Tanska
3 h
n. 20 °C
VL, S, P, KULÄ
Ranska
3 h
12-15
min
190-200 °C
Ainesosat: VEHNÄjauho (51%), vesi, hiiva, ruskea pellavansiemen, keltainen pellavansiemen,
VEHNÄGLUTEENI, suola, maissisuurimo (1%), hirssinsiemen (1%), SEESAMINSIEMEN, paah-
dettu OHRAmallasjauho (0,6%), auringonkukansiemen, paahdettu VEHNÄmallasjauho (0,3%),
unikonsiemen, VEHNÄnalkio (0,2%), VEHNÄmallasjauho (<0.1%), deaktivoitu hiiva, jauhonparan-
ne (askorbiinihappo). Saattaa sisältää myös maitoa, saksanpähkinää, soijaa.
Valmistusohje: Höyrytä paiston alussa 10 sekuntia. Paista 190-200°C, 12-15 min.
Heino: 8038081 6 4 1 8 2 2 9 0 3 3 0 2 2
Briossipatonki monivilja, halkaistu 3066
Myyntierä: 32 x 85 g Kypsäpakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, siemenseos 10% (auringonkukansiemen, tattari, ruskea pellavansiemen,
keltainen pellavansiemen, hirssi, unikonsiemen), rypsiöljy, sokeri, KANANMUNA, hiiva,
VEHNÄGLUTEENI, paahdettu VEHNÄmallasjauho, suola, emulgointiaine (E471), VOIjauhe, säilöntäaine
(E282), jauhonparanne (E300).
Valmistusohje: Sulata noin 3 h huoneenlämmössä.
Ean-koodi 13760049797494
Briossipatonki täysjyvä, halkaistu 3065
Myyntierä: 28 x 85 g Kypsäpakaste
n. 20 °C
Ainesosat: VEHNÄtäysjyväjauho, VEHNÄjauho, vesi, KANANMUNA, rypsiöljy, sokeri, VEHNÄ-
GLUTEENI, hiiva, emulgointiaine (E471), suola, VOIjauhe, säilöntäaine (E282), hiiva, VEHNÄmallasjauho,
jauhonparanne (E300).
Valmistusohje: Sulata 3 tuntia huoneenlämmössä.
Kespro: 21440207
VL, S, P, KULÄ
Ranska
Ean-koodi 13760049797487
Valmiiksi halkaistut leivät
ovat käteviä parilointiin.