MUUT KAKUT
Omena-kinuskikakku 47810
Myyntierä: 4 x 1800 g Kypsäpakaste
Leikattu
12 palaan
á 150 g
9 h
Alankomaat
Ainesosat: Omena (31 %), sokeri, VEHNÄjauho, vesi, kasviöljyt ja -rasvat (palmu, rapsi,
kookos, auringonkukka), VOIrasva, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys, makeutettu MAITOtiiviste,
KANANMUNA, MAITOherajauhe, VOI, glukoosi-fruktoosisiirappi, KERMAjauhe,
rasvaton MAITOjauhe, täysMAITOjauhe, KERMA, luontainen aromi, emulgointiaine (E471,
E491, SOIJAlesitiini), inverttisokeri, sitruunamehutiiviste, suola, nostatusaine (E450i, E500ii),
kasviuutteet,VEHNÄtärkkelys, sakeuttamisaine (E410, E415), happamuudensäätöaine (E170),
väri (karotenoidit), stabilointiaine (E407). Saattaa sisältää myös pähkinöitä.
Valmistusohje: Sulata kylmiössä ilman pakkausta noin 9 tuntia. Irrota suojapaperi kakun pinnalta
ennen sulatusta.
Heino: 8055047
Ean-koodi me Ean-koodi kpl
Mango-passionmoussekakku 74907
Myyntierä: 4 x 770 g Kypsäpakaste
Leikkaamaton.
Kakusta saadaan
8/10/12 annosta.
8 h
palmuöljytön
Ranska
Ainesosat: KERMA, vesi, sokeri, mangokuutio (13,3 %), KANANMUNA, mangosose (5,5 %), KANANMUNANVALKUAINEN,
passionhedelmäsose (4,2 %), MANTELIjauhe (3,1 %), VEHNÄjauho,
muunnettu tärkkelys, glukoosisiirappi, MAITOjauhe, rasvaton MAITOjauhe, liivate, kookoslastu,
hyytelöimisaine (E404, E440, E450, E341, E339), perunatärkkelys, aromi (alkoholi), sitruunamehutiiviste,
väri (betakaroteeni, kurkumauute), happo (sitruunahappo), limetti, stabilointiaine
(E407, E415, E412), sitruuna. Saattaa sisältää myös soijaa ja muita pähkinöitä.
Valmistusohje: Sulata 8 tuntia kylmiössä.
Meira: 107424
Heino: 8044415
Kespro: 21271943
Ean-koodi me
Tarte Tatin -omenakakku 5000002
Myyntierä: 3 x 1500g Kypsäpakaste
Leikattu
10 palaan
n. 20 °C kylmiössä
palmuöljytön
Ranska
Ainesosat: Karamellisoitu omena (63%):omena (88%), kinuski (10,5%) sokeri, glukoosifruktoosisiirappi,
vesi, sokeri. Breton-kakku (37%):VEHNÄjauho, voiöljy (25%), väriaine (karoteeni),
sokeri, KANANMUNA, nostatusaine (E450, E500), suola. Sisältää omenaa 55,5% koko
tuotteesta. Saattaa sisältää myös soijaa ja pähkinöitä.
Valmistusohje: Poista kakku vuoasta ennen sulatusta. Sulata kokonaista kakkua vuorokausi
kylmiössä (4 °C) tai laita uuniin (160 °C) 35-40 minuutiksi. Yksittäisen palan voi sulattaa mikroaaltouunissa
(n. 2,5 min.) Sulatusohje on suuntaa antava.
Kespro: 21460669
Ean-koodi
23259425000008
Leikkaamaton
USA
Leikattu
16 palaan
á 211 g
5 h
Leikkaamaton
60 L = laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | K= kananmunaton | S = soijaton | G = gluteeniton | P = pähkinätön | LI = lisäaineeton | KULÄ = kuidun lähde | RUKU = runsaskuituinen
24 h
Sitruunamarenkitorttu 1452
Myyntierä: 1 x 1000 g Kypsäpakaste
Ainesosat: Sokeri, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, kasvimargariini kasvirasvat (palmu, palmunydin,
kookos), kasviöljy (auringonkukka), vesi, emulgointiaine (E471), happamuudensäätöaine
(sitruunahappo), aromit, KANANMUNANvalkuainen (jauheesta), rasvaton MAITO (jauheesta),
vesi, sitruunatäysmehu (2,7 %), kerma (MAITO), kasvirasva (palmu), kasviöljy (auringonkukka),
muunnettu tärkkelys, glukoosisiirappi, MAITOproteiini, emulgointiaine (E471), nostatusaine
(E500ii, E450i, E341i), glukoosi-fruktoosisiirappi, keinotekoiset aromit, VEHNÄtärkkelys, happamuudensäätöaine
(sitruunahappo), suola. Saattaa sisältää myös mantelia, hasselpähkinää,
pistaasipähkinää, saksanpähkinää ja soijaa.
Valmistusohje: Sulata pakkauksessaan 10-12 tuntia kylmiössä (4 °C) tai ilman pakkausta 4-5
tuntia huoneenlämmössä (n. 20 °C).
Meira: 1074635
Heino: 627471
Kespro: 20045042
Ean-koodi
Italia
4-5 h
Amerikkalainen porkkanakakku 1849
Myyntierä: 2 x 3370 g Kypsäpakaste
Ainesosat: Sokeri, porkkana (18,8 %), TUOREJUUSTO pastöroitu MAITO, KERMA, hapate,
suola, emulgointiaine (E410), stabilointiaine (E415, E412), SOIJApapuöljy, VEHNÄjauho, KANANMUNA,
VOI, SAKSANPÄHKINÄ, kuorrutemassa sokeri, palmunydin, palmuöljy, MAITOhera,
rasvaton MAITO, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), väri (E171), luontainen aromi, vanilja, ruskea
sokeri, ananas ananas, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), palmuöljy, rusina, valkoinen
suklaa sokeri, kaakaovoi, MAITO, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), keinotekoinen aromi, suola,
suola, maissitärkkelys, kosteudensäilyttäjä (E965), kaneli, kookosöljy, vanilja, vesi, muskottipähkinä.
Saattaa sisältää myös maapähkinää.
Valmistusohje: Sulatus yön yli kylmiössä tai 5 tuntia huoneenlämmössä.
Meira: 1074641
Heino: 966580
Kespro: 21171301 Ean-koodi me 10749017018499
Rustica-tiramisukakku 171
Myyntierä: 1 x 900 g Kypsäpakaste
Ainesosat: Vesi, sokeri, VEHNÄjauho, KANANMUNA, rasvaton MAITOjauhe, pikakahvi (jauheesta)
(6,5 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, kasviöljyt (kookos, palmunydin), kasvirasvat (kookos,
palmunydin), valkoviini, KANANMUNAN keltuainen (2,5 %), stabilointiaine (sorbitolisiirappi),
glukoosisiirappi, alkoholi, kaakao, muunnettu tärkkelys, Marsala-viini (0,4 %), emulgointiaine
(E471, E472e, auringonkukkalesitiini, E472b), keinotekoiset aromit, sakeuttamisaine (E440ii,
E401, E415), nostatusaine (E500ii, E450i, E341i), MAITOproteiini, suola. Saattaa sisältää myös
mantelia, hasselpähkinää, pistaasipähkinää, saksanpähkinää ja soijaa.
Valmistusohje: Sulata pakkauksessaan 10-12 tuntia kylmiössä (4 °C), tai ilman pakkausta 4-5
tuntia huoneenlämmössä (n. 20 °C).
Meira: 1074640
Heino: 8030519
Kespro: 20750098
Ean-koodi
Italia
4-5 h
n. 4 °C n. 20 °C n. 20 °C