Pyöreä pieni saaristolaisleipä 1310
Myyntierä: 18 x 230 g Kypsäpakaste
Bengtskärin limppu 1320
Myyntierä: 12 x 430 g Kypsäpakaste
n. 20 °C n. 20 °C n. 20 °C
Pyöreä pieni saaristolaisleipä etiketillä 1350
Myyntierä: 18 x 230 g Kypsäpakaste
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
Suomi
Rosalan saaristolaisleipä 1300
Myyntierä: 9 x 750 g Kypsäpakaste
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia. 37
BAKERY
LEIVÄT
SAARISTOLAISLEIVÄT ROSALASTA
n. 15
viipaletta/
leipä
n. 15
viipaletta/
leipä
4 h
Ainesosat: Piimä (MAITO), siirappi, RUISmallasrouhe, VEHNÄjauho, RUISjauho, VEHNÄlese,
auringonkukansiemen, hiiva, suola.
Valmistusohje: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Meira: 1072126
Heino: 204461
Metro: 0204461
Kespro: 20107776
Ean-koodi
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
Suomi
4 h
Ainesosat: Piimä (MAITO), siirappi, RUISmallasrouhe, VEHNÄjauho, RUISjauho, VEHNÄlese,
auringonkukansiemen, hiiva, suola.
Valmistusohje: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Ean-koodi me
n. 20
viipaletta/
leipä
4 h
Ainesosat: VEHNÄjauho, rasvaton PIIMÄ, RUISmallasrouhe, RUISjauho, VEHNÄlese, auringonkukansiemen,
siirappi, hiiva, suola.
Valmistusohje: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 h huoneenlämmössä.
Meira: 1072851
Heino: 627463
Metro: 0627463
Kespro: 20514443
Ean-koodi
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
Suomi
n. 9
viipaletta/
leipä
4 h
Ainesosat: Piimä (MAITO), RUISjauho, VEHNÄjauho, KAURAhiutale, siirappi, VEHNÄlese, RUISmallasrouhe,
hiiva, suola.
Valmistusohje: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Heino: 8002717
Kespro: 20691853
Ean-koodi
K, P, S, LI, RUKU,
palmuöljytön
Suomi
n. 20 °C
Ean-koodi kpl