Pecanpähkinäviineri 1657
Myyntierä: 48 x 95 g Paistovalmis pakaste
Mini pecanpähkinäviineri 1671
Myyntierä: 100 x 40 g Paistovalmis pakaste
Vaniljaviineri 1732
Myyntierä: 48 x 90 g Paistovalmis pakaste
Mini vaniljaviineri 1756
Myyntierä: 100 x 40 g Paistovalmis pakaste
44 L = laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | K= kananmunaton | S = soijaton | G = gluteeniton | P = pähkinätön | LI = lisäaineeton | KULÄ = kuidun lähde | RUKU = runsaskuituinen
14-15
min
190 °C
Ainesosat: Kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi, kookos), VEHNÄjauho, vesi, sokeri, PEKAANIPÄHKINÄ
(6 %), fariinisokeri, muunnettu tärkkelys, hiiva, pastöroitu MUNAnkeltuainen, kiinteyttämisaine
(E953), suola, MAITOherajauhe, kasviperäinen emulgointiaine (E471, E472e), luontainen
aromi, stabilointiaine (E440, E412, E401, E516, E450), väri (E170, E160a), täysMAITOjauhe, jauhonparanne
(amylaasi, ksylanaasi, askorbiinihappo), glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (E406),
happamuudensäätöaine (sitruunahappo), A-vitamiini. Päällä: PEKAANIPÄHKINÄÄ. Vaahterasiirapinmakuinen
kuorrute: glukoosisiirappi (sisältää RIKKIDIOKSIDIa), sokeri, vesi, vaahterasiirappi,
melassi, luontainen aromi, happamuudensäätöaine (E500, E507). Saattaa sisältää myös
hasselpähkinää ja mantelia.
Valmistusohje: Paista 190 °C, 14-15 min. Pursota siirappikuorrute kuumien viinereiden päälle.
Ean-koodi
VL, S
Tanska
18-20
min
190 °C
Ainesosat: Vesi, VEHNÄjauho, kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi, kookos), sokeri, hiiva, pastöroitu
MUNAnkeltuainen, muunnettu tärkkelys, MAITOherajauhe, aprikoosinsiemen, suola, emulgointiaine
(E471, E472e), stabilointiaine (E440, E412, E401, E516, E450), kiinteyttämisaine (E953),
väri (E170, E160a), täysMAITOjauhe, luontainen aromi, glukoosisiirappi, jauhonparanne (amylaasi,
ksylanaasi, askorbiinihappo), MANTELI, MAITOproteiini, hyytelöimisaine (E406), happamuudensäätöaine
(sitruunahappo), A-vitamiini. Sokerikuorrute: sokeri, vesi, glukoosisiirappi,
kookosöljy, happamuudensäätöaine (E260). Saattaa sisältää myös pecanpähkinää, hasselpähkinää,
Valmistusohje: Paista 190 °C, 18-20 minuuttia. Anna jäähtyä ja koristele sokerikuorrutteella.
Ean-koodi
VL, S
Tanska
18-20
min
190 °C
Ainesosat: Kasvirasva ja -öljy (rapsi, palmu, kookos), VEHNÄjauho, vesi, sokeri, fariinisokeri,
PEKAANIPÄHKINÄ (3,5 %), muunnettu tärkkelys, hiiva, pastöröitu MUNANkeltuainen, suola,
kasvisperäinen emulgointiaine (E471, E472e), MAITOherajauhe, luontainen aromi, kiinteyttämisaine
(E953), stabilointiaine (E440, E412, E401, E516, E450), väri (E170, E160a), täysMAITOjauhe,
jauhonparanne (amylaasi, ksylanaasi, askorbiinihappo), glukoosisiirappi, hyytelöimisaine
(E406), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), MAITOproteiini, A-vitamiini. Päällä:
PEKAANIPÄHKINÄÄ. Vaahterasiirapinmakuinen kuorrute: glukoosisiirappi (sisältää RIKKIDIOKSIDIa),
sokeri, vesi, vaahterasiirappi, melassi, aromi, happamuudensäätöaine (E500, E507).
Saattaa sisältää myös hasselpähkinää ja mantelia.
Valmistusohje: Paista 190 °C, 18-20 min. Pursota siirappikuorrute kuumien viinereiden päälle.
Ean-koodi
VL, S
Tanska
14-15
min
190 °C
Ainesosat: Vesi, VEHNÄjauho, kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi, kookos), sokeri, muunnettu tärkkelys,
MAITOherajauhe, hiiva, pastöroitu MUNAnkeltuainen, aprikoosinsiemen, kiinteyttämisaine
(E953), suola, stabilointiaine (E401, E440, E412, E516, E450), emulgointiaine (E471, E472e),
väri (E170, E160a), täysMAITOjauhe, luontainen aromi, glukoosisiirappi, MANTELI, MAITOproteiini,
jauhonparanne (amylaasi, ksylanaasi, askorbiinihappo), hyytelöimisaine (E406), happamuudensäätöaine
(sitruunahappo), A-vitamiini. Sokerikuorrute: sokeri, vesi, glukoosisiirappi, kookosöljy,
happamuudensäätöaine (E260). Saattaa sisältää myös pecanpähkinää ja hasselpähkinää.
Valmistusohje: Paista 190 °C, 14–15 min. Anna jäähtyä, koristele sokerikuorrutteella.
Ean-koodi
S Tanska
TANSKALAISET VIINERIT
UUSI
PARANNELTU
RESEPTI