BROILERI & HEVI
Paahdettu broilerin fileeviipale 531
Myyntierä: 4 x 2500 g Kypsäpakaste
Semikuivattu cocktail-tomaatti 3071
Myyntierä: 6 x 1000g Pakaste
Semikuivattu tomaattilohko yrttiöljyssä 320
Myyntierä: 6 x 1000 g Pakaste
24 h 24 h
L, K, M, P, S, LI, G,
palmuöljytön
Thaimaa
Ainesosat: Broilerin rintafilee (95,5 %), vesi, rypälesokeri, suola, tapioka-tärkkelys, ksyloosi.
Valmistusohje: Sulata 0˚C - 4˚C:ssa 24 tuntia. Suositeltu käyttöaika 2 vuorokautta sulatuksesta,
säilytyslämpö sulatettuna 4˚C.
Kespro: 21260047
Ean-koodi
Vegaaninen,
L, M, K, S, P, G, LI,
RUKU,
palmuöljytön
Turkki
Ainesosat: Cocktail-tomaatti (100 %)
Valmistusohje: Sulata noin 24 tuntia kylmiössä (n. 4 °C). Sulatettu tuote säilyy kylmiössä (n.
4°C) 5 vrk.
Ean-koodi ltk
24 h
Vegaaninen,
L, M, K, S, P, G, LI,
RUKU,
palmuöljytön
Turkki
Ainesosat: Tomaatti (94 %), rapsiöljy (3 %), suola, valkosipuli, oregano (0,5 %).
Valmistusohje: Sulata noin 24 tuntia kylmiössä (0-4°C). Sulatettu tuote säilyy kylmiössä (0-
4°C) 5 vrk.
Kespro: 21271926
Ean-koodi
Mangopala 533
Myyntierä: 4 x 2,5 kg Pakaste
Vegaaninen,
L, M, K, P, S, G, LI,
palmyöljytön
Meksiko
Ean-koodi
Ananaspala 534
Myyntierä: 4 x 2,5 kg Pakaste
Vegaaninen,
L, M, K, P, S, G, LI,
palmyöljytön
Costa Rica
Ean-koodi me
Guacamole 12068
Myyntierä: 20 x 500 g Pakaste
Vegaaninen,
L, M, K, P, S, G,
palmuöljytön
Etelä-Afrikka
Ean-koodi me
20 L = laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | K= kananmunaton | S = soijaton | G = gluteeniton | P = pähkinätön | LI = lisäaineeton | KULÄ = kuidun lähde | RUKU = runsaskuituinen
10 h
Ainesosat: 100 % mango, Kent-lajiketta.
Valmistusohje: Annostele jäisenä tai poista pakkauksesta ja sulata laakealla vadilla noin 20 min.
huoneenlämmössä tai 10 h kylmiössä.
Ean-koodi kpl
10 h
Ainesosat: 100 % ananas.
Valmistusohje: Annostele jäisenä tai poista pakkauksesta ja sulata laakealla vadilla noin 20 min.
huoneenlämmössä tai 10 h kylmiössä.
Ean-koodi kpl
12 h
Ainesosat: Hass avokado (95 %), jalapeño, suola, punainen paprika, sipuli, hapettumisenestoaine
(askorbiinihappo), sakeuttamisaine (E415), valkosipuli, happamuudensäätöaine (sitruunahappo),
korianteri.
Valmistusohje: Sulata noin 2,5 h huoneenlämmössä
tai 12 h kylmiössä. Sulatettu tuote säilyy kylmiössä
(3-6 °C) 4 vrk.
Ean-koodi kpl
0–4 ºC
0–4 ºC
0–4 ºC
0–4 ºC
n. 4 ºC
0–4 ºC
Ean-koodi kpl