Vuohenjuustokuutio 74371008
1 g, 10 x 10 mm, 8 x 750 g/rs Pakaste
n.
20 min
kylmiössä
n. 12 tuntia
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
Ranska
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Valmistusohje: Poista kuutiot pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla huoneenlämmössä n. 20
minuuttia tai kylmiössä n. 12 tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin tuotteisiin
kuutiot voidaan lisätä myös jäisinä.
Meira: 1059733
Heino: 788232
Metro: 0788232
Kespro: 20945753
Ean-koodi kpl 3523230001427
Ean-koodi ltk
IRTOPAKASTETUT JUUSTOT
Vuohenjuustokiekko 63 g 70371004
Ø 78 mm, kypsytetty, 8 x 500 g/rs Pakaste
kylmiössä
n. 12 tuntia
K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
Ranska
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Valmistusohje: Poista kiekot pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla kylmiössä (2-6 °C) n. 12
tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin tuotteisiin kiekot voidaan lisätä
myös jäisinä.
Kespro: 21467180
Ean-koodi kpl
Vuohenjuustoviipale 70421004
10 g, Ø 55 mm, kypsyttämätön, 8 x 500 g/rs Pakaste
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
Ranska
Vuohenjuustoviipale 73091004
7 g, Ø 42 mm, kypsytetty, 8 x 500 g/rs Pakaste
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
Ranska
palmuöljytön
Ranska
Vuohenjuustoviipale 72521010
10 g, Ø 55 mm, kypsytetty, 2 x 5000 g Pakaste
n.
20 min
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia. 19
RUOAN-VALMISTUS
kylmiössä
n. 12 tuntia
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Valmistusohje: Poista viipaleet pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla huoneenlämmössä
n. 20 minuuttia tai kylmiössä n. 12 tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin
tuotteisiin viipaleet voidaan lisätä myös jäisinä.
Heino: 155044
Kespro: 21124048
Ean-koodi ltk
n.
20 min
Ean-koodi kpl 3523237389030
kylmiössä
n. 12 tuntia
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Valmistusohje: Poista viipaleet pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla huoneenlämmössä
n. 20 minuuttia tai kylmiössä n. 12 tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin
tuotteisiin viipaleet voidaan lisätä myös jäisinä.
Meira: 1059118
Heino: 749820
Kespro: 20803817
Ean-koodi kpl
n.
20 min
Ean-koodi ltk 03523230004640
Paneroitu vuohenjuustotikku 78810005
20 g, 5 x 1000 g/pss Pakaste
Ainesosat: Leivitys 52% VEHNÄjauho, auringonkukkaöljy, vesi, tärkkelys (VEHNÄ, peruna),
KANANMUNAnvalkuainen, suola, hiiva, mausteet, stabilointiaine (E461), nostatusaine (E500ii,
E450i). Pastöroitu vuohenJUUSTOmassa48% vuohenJUUSTO 90%, vesi, maniokkitärkkelys,
luontainen aromi (MAITO), suola. Rasvapitoisuus 17,5 %. Sisältää vuohenjuustoa 43,2% koko
tuotteesta. Saattaa sisältää myös: Soijaa, selleriä, sinappia, rikkidioksidia ja sulfiittia.
Valmistusohje: Keitä friteerauskeittimessä (180 °C) noin 2 minuuttia tai paista jäisenä uunissa
(185 °C) noin 6-7 minuuttia.
Ean-koodi kpl
kylmiössä
n. 12 tuntia
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksete. Rasvapitoisuus 23 %.
Valmistusohje: Käytä jäisenä tai sulata laakealla alustalla kylmiössä n. 12 h tai huoneenlämmössä
n. 20 min.
Kespro: 21348093
K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
Ranska
Ean-koodi 03523230011877
Paistonkestävä!
Ean-koodi kpl 3523230037716
Ean-koodi kpl 35232300227052