Helmikierre 27098
60 x 120 g Paistovalmis pakaste
Belgia
Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, voi (MAITO), sokeri, KANANMUNAnvalkuainen, glukoosi-fruk-toosisiirappi,
hiiva, muunnettu tärkkelys, KANANMUNA, suola, rasvaton MAITOjauhe, laktoosi
(MAITO), MAITOproteiini, kermajauhe (MAITO), MAITOherajauhe, emulgointiaine (E472e), väri
(kurkumiini, porkkanauute), stabilointiaineet (E450, E516), sakeuttamisaine (E401), aromi,
jauhonparanne (askorbiinihappo, E920), entsyymi. Saattaa sisältää myös pecanpähkinää,
hasselpähkinää, mantelia, seesaminsiemeniä, soijaa.
Käyttö: Paista 190-200 °C, 20-25 min.
Kespro: 20603648
Ean-koodi
Ranskalainen suklaapulla 35509
70 x 80 g Paistovalmis pakaste
Ranska
Ainesosat: VEHNÄjauho, rasvaseos 22,8% kasvirasva (palmu, palmunydin-, kopra), vesi, VOI
10%, luonnollinen voiaromi, emulgointiaine (E471), suola, happamuudensäätöaine (E330), väri
(luontainen beetakaroteeni), vesi, suklaa 8,7% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointi-aine
(SOIJAlesitiini), luonnollinen vanilja-aromi), hiiva, sokeri, KANANMUNA, suola, VEHNÄG-LUTEENI,
entsyymit (amylaasit, hemisellulaasit), jauhonparanne (E300), KANANMUNAvoitelu
(KANANMUNA, vesi). Saattaa sisältää myös soijaa ja pähkinää.
Käyttö: Sulata n. 10 min. ennen paistoa. Paista 165-175 ºC, n. 18-20 min.
Kespro: 21447523
Ean-koodi
Italialainen omenapaistos 1708
80 x 90 g Paistovalmis pakaste
Italia
Ainesosat: VEHNÄjauho, kasvimargariini kasviöljy (auringonkukka), kasvirasva (palmu),
vesi, emulgointiaine (E471), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, vesi, sokeri,
omenatäyte omena (5 %), sokeri, vesi, omenasose (1 %), muunnettu tärkkelys, happamuu-densäätöaine
(sitruunahappo), aromi, vaniljakreemi (rasvaton MAITOjauhe, sokeri, vesi,
KANANMUNAnkeltuainen, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys, MAITOproteiini, aromi),
KERMAjauhe sokeri, muunnettu tärkkelys, MAITOherajauhe, kasvisrasva (kookos), rasvaton
MAITOjauhe, rypälesokeri, sakeuttamisaine (E450, E401), suola, paakkuuntumisenestoaine
(E500), aromi, väri (karotenoidit), suola, hiiva. Saattaa sisältää myös lupiinia, hasselpähkinää,
mantelia, seesaminsiemeniä ja soijaa.
Käyttö: Paista 180-190 ˚C, 25 min.
Kespro: 21268448
Ean-koodi
L
Paistettava
VL, palmuöljytön
Paistettava
VL, palmuöljytön
Paistettava
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia. 43
BAKERY
MAKEAT
PULLAT & MUUT MAKEAT
Palmuöljytön
VL
Paistettava Paistettava Paistettava
Pastel de nata 70 g 3094
60 x 70 g Paistovalmis pakaste
Ainesosat: Laktoositon MAITO, sokeri, vesi, VEHNÄjauho, kaulintamargariini osittain kovetettu
palmuöljy, rapsiöljy, karitevoi, vesi, suola, emulgointiaine (E322, E471, E475), hapettumise-nestoaine
(E320, E310), aromi, happamuudensäätöaine (E330), väri (E160a), KANANMUNAN-keltuainen,
KANANMUNA, maissitärkkelys, suola, vanilja. Saattaa sisältää myös Soijaa.
Käyttö: Sulata 10 minuuttia huoneenlämmössä. Paista 200 °C, noin 15 minuuttia, kunnes pinta
on saanut runsaasti väriä ja kuori on rapea. Paisto-ohje on suuntaa antava.
Ean-koodi
Ranska
Aprikoositasku 30009
60 x 115 g Paistovalmis pakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, aprikoosi 26%, vesi, VOI 11%, sokeri, hiiva, KANANMUNA, muun-nettu
tärkkelys, suola, VEHNÄGLUTEENI, HERAjauhe, rasvaton MAITOjauhe, stabilointiaine
(E263, E450, E339), entsyymit (amylaasit, hemisellulaasit), jauhonparanne (askorbiinihappo),
hedelmä- ja kasviuutteet (porkkana, paprika, kurkuma), luontainen aromi. Saattaa sisältää myös
pähkinää ja soijaa.
Käyttö: Sulata 30-45 min. huoneenlämmössä ja paista 170-175 ºC, n. 16-17 min.
Paisto-ohje on suuntaa antava.
Ean-koodi
Ranska
Mustikka-kaura croissantpulla 37744
60 x 95 g Paistovalmis pakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, mustikkatäyte 20% glukoosi-fruktoosisiirappi, mustikka 28%, sokeri,
mallasVEHNÄhiutaleet 8%, hienonnettu MANTELI 6%, KAURAhiutale 3%, hyytelöimisaine
(pektiini), happo (sitruunahappo), happamuudensäätöaine (E333, E331), luontainen aromi,
säilöntäaine (kaliumsorbaatti), VOI 15%, vesi, hiiva, sokeri, koristelu 3% (KAURAhiutaleet),
KANANMUNA, suola, VEHNÄGLUTEENI, entsyymit (amylaasit, hemisellulaasit), jauhonparanne
(askorbiinihappo). Saattaa sisältää myös soijaa.
Käyttö: Sulata 30-45 min. huoneenlämmössä ja paista 170-175 ºC, n. 16-17 min.
Ean-koodi
Ranska