31
BAKERY
LEIVÄT
Sulatettava Sulatettava
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia.
SÄMPYLÄT JA PATONGIT
Maalaissämpylä, halkaistu 1364
40 x 100 g Kypsäpakaste
Ainesosat: Vesi, VEHNÄjauho, karkea VEHNÄjauho (fermentoitu), tattari, suola, hiiva, fermen-toitu
VEHNÄnalkio, VEHNÄGLUTEENI, paahdettu OHRAmallasjauho, paahdettu VEHNÄmallas-jauho.
Saattaa sisältää myös soijaa, maitoa, seesaminsiemeniä.
Käyttö: Sulata huoneenlämmössä noin 90 minuuttia.
Kespro: 21521837
Ean-koodi
Saksa
Kuuden viljan patonki 3302
30 x 250 g Paistovalmis pakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho (51%), vesi, hiiva, ruskea pellavansiemen, keltainen pellavansiemen,
VEHNÄGLUTEENI, suola, maissisuurimo (1%), hirssinsiemen (1%), SEESAMINSIEMEN, paah-
dettu OHRAmallasjauho (0,6%), auringonkukansiemen, paahdettu VEHNÄmallasjauho (0,3%),
unikonsiemen, VEHNÄnalkio (0,2%), VEHNÄmallasjauho (<0.1%), deaktivoitu hiiva, jauhonpa-ranne
(askorbiinihappo). Saattaa sisältää myös maitoa, saksanpähkinää.
Käyttö: Höyrytä paiston alussa 10 sekuntia. Paista 190-200°C, 12-15 min.
Heino: 8038081
Ean-koodi
Ranska
Rukiinen arinasämpylä 1554
48 x 100 g Paistovalmis pakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, RUISjauho (3,75%), DURUMVEHNÄsuurimo, suola, hiiva,
sokeri, auringonkukkaöljy, pellavansiemen, SEESAMINSIEMEN, auringonkukansiemen,
KAURAhiutale, VEHNÄhiutale, OHRAmallasuute, paahdettu VEHNÄmallasjauho, paahdettu
OHRAmallasjauho, mehutiiviste (acerolakirsikka).
Käyttö: Paista jäisenä 8-10 minuuttia 200 °C :ssa.
Saksa
Ean-koodi
Vehnäsämpylä, halkaistu 1881
40 x 60 g Kypsäpakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, DURUMVEHNÄsuurimo, oliiviöljy, suola, hiiva, OHRAmalla-suute,
VEHNÄmallasuute, mallastettu OHRAjauho, mallastettu VEHNÄjauho, VEHNÄnalkio,
mehutiiviste (acerolakirsikka).
Käyttö: Sulata huoneenlämmössä noin 60-90 minuuttia.
Kespro: 21521838
Ranska
Ean-koodi
Italialainen taskuleipä 50192
30 x 120 g Paistovalmis pakaste
VL, S,
palmuöljytön
Paistettava
Ainesosat: VEHNÄjauho (tyyppi ‘00’), vesi, perunahiutale 6,5% peruna, emulgointiaine
(E471), KAURA 5,7% KAURAhiutale, KAURAjauho, MAITO, auringonkukkaöljy, suola, hiiva,
VEHNÄmallasjauho. Saattaa sisältää myös kananmunaa, kalaa, pähkinää, selleriä, sinappia.
Käyttö: Sulata 20-30 min. huoneenlämmössä ja paista 190 °C noin 4 minuuttia. Tai leikkaa
sulatettu leipä auki taskuksi, täytä ja pariloi muutama minuutti noin 180 °C.
Heino: 8039203
Kespro: 21553057
Ean-koodi
Italia
Vegaaninen,
L, K, P, LI,
palmuöljytön
Vegaaninen,
L, K, P, LI,
palmuöljytön
Vegaaninen,
L, M, K, S, P, LI,
KULÄ,
palmuöljytön
Vegaaninen,
L, K, S KULÄ
Paistettava
Paistettava