Suomi
Suomi
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia. 37
BAKERY
LEIVÄT
SAARISTOLAISLEIVÄT ROSALASTA
Pyöreä pieni saaristolaisleipä 1310
18 x 230 g (n. 15 viipaletta/leipä) Kypsäpakaste
Ainesosat: Piimä (MAITO), siirappi, RUISmallasrouhe, VEHNÄjauho, RUISjauho, VEHNÄlese,
auringonkukansiemen, hiiva, suola.
Käyttö: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Meira: 1072126
Heino: 204461
Metro: 0204461
Kespro: 20107776
Ean-koodi
Suomi
Rosala saaristolaisleipä etiketillä 1360
13 x 375 g Kypsäpakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, rasvaton PIIMÄ, RUISmallasrouhe, RUISjauho, VEHNÄlese, auringon-kukansiemen,
siirappi, hiiva, suola.
Käyttö: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Ean-koodi myyntierä
Pyöreä pieni saaristolaisleipä etiketillä 1350
18 x 230 g (n. 15 viipaletta/leipä) Kypsäpakaste
Ainesosat: Piimä (MAITO), siirappi, RUISmallasrouhe, VEHNÄjauho, RUISjauho, VEHNÄlese,
auringonkukansiemen, hiiva, suola.
Käyttö: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Ean-koodi myyntierä
Rosalan saaristolaisleipä 1300
9 x 750 g (n. 20 viipaletta/leipä) Kypsäpakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, rasvaton PIIMÄ, RUISmallasrouhe, RUISjauho, VEHNÄlese, auringon-kukansiemen,
siirappi, hiiva, suola.
Käyttö: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 h huoneenlämmössä.
Meira: 1072851
Heino: 627463
Metro: 0627463
Kespro: 20514443
Ean-koodi
Suomi
Bengtskärin limppu 1320
12 x 430 g (n. 9 viipaletta/leipä) Kypsäpakaste
Ainesosat: Piimä (MAITO), RUISjauho, VEHNÄjauho, KAURAhiutale, siirappi, VEHNÄlese,
RUISmallasrouhe, hiiva, suola.
Käyttö: Sulata yön yli kylmiössä tai 4 tuntia huoneenlämmössä.
Heino: 8002717
Kespro: 20691853
Ean-koodi
Suomi
Ean-koodi kpl Ean-koodi kpl
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
K, P, S, LI, RUKU,
palmuöljytön
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
S, P, LI, K, KULÄ,
palmuöljytön
Sulatettava
Sulatettava
Sulatettava
Sulatettava
Sulatettava