Vuohenjuustokuutio 74371008
1 g, 10 x 10 mm, 8 x 750 g/rs Pakaste
Sulatettava
Ranska
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Käyttö: Poista kuutiot pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla huoneenlämmössä n. 20 mi-nuuttia
tai kylmiössä n. 12 tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin tuotteisiin
kuutiot voidaan lisätä myös jäisinä.
Meira: 1059733
Heino: 788232
Metro: 0788232
Kespro: 20945753
Ean-koodi kpl 3523230001427
Ean-koodi ltk
IRTOPAKASTETUT JUUSTOT
Vuohenjuustokiekko 63 g 70371004
Ø 78 mm, kypsytetty, 8 x 500 g/rs Pakaste
Ranska
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Käyttö: Poista kiekot pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla kylmiössä (2-6 °C) n. 12
tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin tuotteisiin kiekot voidaan lisätä
myös jäisinä.
Heino: 8060368
Kespro: 21467180
Ean-koodi ltk
Ranska
Ean-koodi kpl 3523237389030
Ranska
Ean-koodi ltk 03523230004640
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia. 19
RUOAN-VALMISTUS
Vuohenjuustoviipale 70421004
10 g, Ø 55 mm, kypsyttämätön, 8 x 500 g/rs Pakaste
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Käyttö: Poista viipaleet pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla huoneenlämmössä n. 20 mi-nuuttia
tai kylmiössä n. 12 tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin tuotteisiin
viipaleet voidaan lisätä myös jäisinä.
Heino: 155044
Kespro: 21124048
Ean-koodi ltk
Vuohenjuustoviipale 73091004
7 g, Ø 42 mm, kypsytetty, 8 x 500 g/rs Pakaste
Ainesosat: Pastöroitu vuohenMAITO, suola, hapate, juoksute. Rasvapitoisuus 23 %.
Käyttö: Poista viipaleet pakkauksesta ja sulata laakealla alustalla huoneenlämmössä n. 20 mi-nuuttia
tai kylmiössä n. 12 tuntia. Ennen tarjoilua kuumennettaviin tai varastoitaviin tuotteisiin
viipaleet voidaan lisätä myös jäisinä.
Meira: 1059118
Heino: 749820
Kespro: 20803817
Ean-koodi kpl
Paistonkestävä!
Ean-koodi kpl 3523230037716
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
VL, K, P, S, G, LI,
palmuöljytön
Sulatettava
Sulatettava Sulatettava