TRENDIT JA UUTUUDET – Suolaiset täytettävät herkut
Sämpylöitä moneen makuun
Ajatus sämpyläryhmän kehittämisestä lähti asiakkaiden toiveesta. Nämä streetfood
henkiset, valmiiksi halkaistut sämpylät sopivat erinomaisesti esimerkiksi hampurilaisten
valmistukseen. Ne iskevät premium-hampurilaisten trendiin ja vastaavat
lisäineettomina kasvavaan kiinnostukseen mahdollisimman luonnollista ja puhdasta
ruokaa kohtaan.
3064 Pretzel-sämpylä, halkaistu
Pretzeltaikinasta syntyy ainutlaatuinen sämpylä, joka on sisältä mehevä ja pinnalta
pehmeä. Tuote taipuu herkkuhodariksi ja sopii hyvin myös vitriinituotteeksi, sillä se
säilyy pitkään mehevänä.
1364 Maalaissämpylä, halkaistu
Tuhti sämpylä, johon makua tuovat tattari, ohramallas ja fermentoidut vehnänalkiot.
1554 Rukiinen arinasämpylä (ei halkaistu)
Reilu eväsleipä, jossa on ruista, pellavansiemeniä, seesaminsiemeniä, auringonkukansiemeniä,
sekä kaurahiutaleita.
1881 Vehnäsämpylä, halkaistu
Kuohkea sämpylä durumvehnäjauhoista.
Trendikäs premium-burger
Suurin suuntaus on hampurilaisten premiumisoituminen. Laadun kysyntä kasvattaa
edelleen premium-hampurilaisketjujen myyntiä. Eikä Burger-luksus tunne
rajoja: Yhdysvaltalainen Vera’s Burger Shack lanseerasi kiinalaisen uudenvuoden
kunniaksi Golden Lobster -hampurilaisen tryffeliöljyllä ja 24 k kultahiutaleilla
(19,99 dollaria) ja Montrealin Au Pied de Cochonissa on tarjolla hampurilainen
hanhenmaksalla (39 dollaria).
Tarjoa runsaasti vaihtoehtoja: Olemme nähneet, miten myyntiä voi kasvattaa,
antamalla kuluttajan valita haluamansa täytteet ja sämpylän. Jopa standardoinnin
pohjalta perustettu McDonald’s on ottanut käyttöön ”Create-Your-
Taste” -valikon.
Tarjoa jännittäviä etnisiä makuja. Kokeile rohkeasti vaikkapa meksikolaisia ja
aasialaisia täytteitä.
Unohda liha. Kasvisherkuista on tullut yhä suositumpia, kun lisää ruokailijoita
suuntaa kasvipohjaiseen ruokavalioon.
Vaikka naudanlihapihvi on edelleen se suosituin, monet asiakkaat haluavat
valita erilaisista proteiineista. Moni on jo nostanut listalle kanan, lohen ja kalkkunan.
Älä unohda myöskään kananmunaa.
Lähde: http://www.foodserviceandhospitality.com/top-10-burger-trends-of-2017/
1
2
3
4
5
8 L = laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | K= kananmunaton | S = soijaton | G = gluteeniton | P = pähkinätön | LI = lisäaineeton | KULÄ = kuidun lähde | RUKU = runsaskuituinen
/