TRENDIT JA UUTUUDET – Suolaiset täytettävät herkut
9
UUTTA
Nyhtölohiburger
Maalaissämpylä, halkaistu
Yrttimaustettua Creme Fraiche-kastiketta
Nyhdettyä lohta
Avokado-viipaleita
Jäävuorisalaattia
Hedelmäinen vuohenjuustoburger
Rukiinen arinasämpylä
Tuorejuustoa
Karpaloita
Persikkaa
Vuohenjuustoa
Rucolaa
Lehtipersiljaa
Suolaa ja pippuria
Soseuta karpalot ja sekoita tuorejuustoon,
mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä paistetuille ja halkaistuille sämpylöille.
Täytä ja pariloi 230 °C noin 2-3 min.
Sinihomejuustoburger päärynächutneylla
10 kpl vehnäsämpylä, halkaistu
Pihvit:
1800 g jauhelihaa
4 kananmunaa
200 g kaurahiutaleita
150 g hienonnettua sipulia
3 rkl hienonnettua persiljaa
2 rkl sinappia
2 rkl tomaattipyrettä
150 g sinihomejuustoa
suolaa, pippuria
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia.
Päärynächutney:
300 g päärynää
1 rkl inkivääriraastetta
80 g hillosokeria
70 ml valkoviinietikkaa
1 tl hienonnettua chiliä
6 oksaa tuoretta timjamia
Väliin:
300 g sinihomejuustoa
50 g vuonankaalia
40 g sikurisalaattia
50 g saksanpähkinää
30 g hunajaa
Valmista pihvit: Sekoita massa, muotoile siitä 10 pihviä ja paista paistinpannulla keskilämmöllä
noin neljä minuuttia / puoli. Voit kypsentää pihvit myös uunissa.
Kuori ja pilko päärynät ja keitä kattilassa keskilämmöllä inkiväärin, hillosokerin, valkoviinietikan chilin ja
timjamin kanssa 10-15 min. Jaa jäljelle jäänyt sinihomejuusto hampurilaisille ja sulata hetki uunissa.
Paahda hunajalla valellut pähkinät uunissa leivinpaperin päällä 170 °C noin 8 minuuttia.
Täytä hampurilaiset salaatilla, pihveillä ja pääryhächutneylla.
Burger-reseptejä