7
UUTTA
Käsin tehtyä Rosalasta
Tuttu aito resepti, uusi koko
Saaristolaisleipämme edustavat Pohjoismaiden parhaita perinteisiä makuja. Ne leivotaan
käsityönä Rosalan saaressa vanhojen saaristolaisperinteiden mukaan. Näissä
tuotteissa todella maistat aidon alkuperän.
Pidämme kunnia-asianamme tuoda maailman herkullisimmat maut ja tuotteet aidoimmillaan
myös suomalaisten kuluttajien saataville. Siksi tämänkin tuotteen leivonnassa
suositaan paikallisia raaka-aineita.
Taikinaan leivotut auringonkukansiemenet ja ruisrouhe antavat Rosala-saaristolaisleivälle
poikkeuksellisen herkullisen maun ja rouhevan rakenteen. Tuote sisältää vain
puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan lisäaineita.
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia.
Rosala saaristolaisleivät ovat erinomainen lisämyyntituote kalatiskien yhteyteen. Uuden
kokonsa ansiosta Rosala saaristolaisleipä on nyt mainio valinta myös pienempien
perheiden herkkupöytiin.
Leivät toimitetaan pakasteina ja ne säilyvät 5 päivää sulatuksesta. Etiketille on laitettu
valmiiksi paikka parasta ennen –merkinnälle. Tuoteperheeseen kuuluu myös
valmiiksi viipaloitu Rosala cocktailpala
• Käsin tehty
• Suomen aidoin resepti & alkuperä
• Etiketöity pakkaus helpottaa kauppiaan työtä
1360 Rosala saaristolaisleipä etiketillä
1350 Pyöreä pieni saaristolaisleipä etiketillä
TRENDIT JA UUTUUDET – Vähittäiskaupoille