Vehnäsämpylä, halkaistu 1881
40 x 60 g Kypsäpakaste
31
BAKERY
LEIVÄT
Maalaissämpylä, halkaistu 1364
40 x 100 g Kypsäpakaste
Kuuden viljan patonki 3302
30 x 250 g Paistovalmis pakaste
Ean-koodi
Vegaaninen,
VL, K, KULÄ
Ranska
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia.
SÄMPYLÄT JA PATONGIT
1, 5 h
n. 20 °C
Ainesosat: Vesi, VEHNÄjauho, karkea VEHNÄjauho (fermentoitu), tattari, suola, hiiva, fermentoitu
VEHNÄnalkio, VEHNÄGLUTEENI, paahdettu OHRAmallasjauho, paahdettu VEHNÄmallasjauho.
Saattaa sisältää myös soijaa, maitoa, seesaminsiemeniä.
Käyttö: Sulata huoneenlämmössä noin 90 minuuttia.
Ean-koodi
Vegaaninen,
L, K, P, LI,
palmuöljytön
Saksa
8-10
min
200 °C
3 h
12-15
min
190-200 °C
Ainesosat: VEHNÄjauho (51%), vesi, hiiva, ruskea pellavansiemen, keltainen pellavansiemen,
VEHNÄGLUTEENI, suola, maissisuurimo (1%), hirssinsiemen (1%), SEESAMINSIEMEN, paah-
dettu OHRAmallasjauho (0,6%), auringonkukansiemen, paahdettu VEHNÄmallasjauho (0,3%),
unikonsiemen, VEHNÄnalkio (0,2%), VEHNÄmallasjauho (<0.1%), deaktivoitu hiiva, jauhonparanne
(askorbiinihappo). Saattaa sisältää myös maitoa, saksanpähkinää, soijaa.
Käyttö: Höyrytä paiston alussa 10 sekuntia. Paista 190-200°C, 12-15 min.
Heino: 8038081 6 4 1 8 2 2 9 0 3 3 0 2 2
Briossipatonki täysjyvä, halkaistu 3065
28 x 85 g Kypsäpakaste
n. 20 °C
Ainesosat: VEHNÄtäysjyväjauho, VEHNÄjauho, vesi, KANANMUNA, rypsiöljy, sokeri,
VEHNÄ-GLUTEENI, hiiva, emulgointiaine (E471), suola, VOIjauhe, säilöntäaine (E282), hiiva,
VEHNÄmallasjauho, jauhonparanne (E300).
Käyttö: Sulata 3 tuntia huoneenlämmössä.
Heino: 8056322
Kespro: 21440207
VL, S, P, KULÄ
Ranska
Ean-koodi 13760049797487
Pariloitu briossipatonki
Briossipatonki on parhaimmillaan
pariloituna.
Täyteläinen ja pehmeä
briossi sopii loistavasti
yhteen mozzarellan ja
yrttimarinoidun tomaatin
kanssa. Tarvitset: briossipatonkeja
(3065 tai 3066)
mozzarellaa (931) semikuivattuja
tomaattilohkoja
(320) yrttikastiketta.
Rukiinen arinasämpylä 1554
48 x 100 g Kypsäpakaste
Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, RUISjauho (3,75%), DURUMVEHNÄsuurimo, suola, hiiva,
sokeri, auringonkukkaöljy, pellavansiemen, SEESAMINSIEMEN, auringonkukansiemen,
KAURAhiutale, VEHNÄhiutale, OHRAmallasuute, paahdettu VEHNÄmallasjauho, paahdettu
OHRAmallasjauho, mehutiiviste (acerolakirsikka).
Käyttö: Paista jäisenä 8-10 minuuttia 200 °C :ssa.
Vegaaninen,
L, M, K, S, P, LI,
KULÄ,
palmuöljytön
Saksa
Ean-koodi
60-90
min
n. 20 °C
Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, DURUMVEHNÄsuurimo, oliiviöljy, suola, hiiva, OHRAmallasuute,
VEHNÄmallasuute, mallastettu OHRAjauho, mallastettu VEHNÄjauho, VEHNÄnalkio,
mehutiiviste (acerolakirsikka).
Käyttö: Sulata huoneenlämmössä noin 60-90 minuuttia.
Vegaaninen,
L, K, P, LI,
palmuöljytön
Ranska
Ean-koodi