Espresso
Tumma lyhyt italialainen kahvi
7 g hienoksi jauhettua Segafredo-kahvia
3,5 cl vettä
Valmista perinteinen italialainen kahvi
espressokeittimellä tai mutteripannulla.
Tarjoa lämmitetyssä kupissa.
Cappuccino
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
Vaahdota ja kuumenna maito 65
asteiseksi. Valmista espresso lämmitettyyn
cappuccino-kuppiin. Kaada vaahdotettu
maito espresson päälle.
Caffé Latte
1-2 annosta Segafredo-espressoa
2 dl täysmaitoa
Valmista espresso tai tuplaespresso
makusi mukaan ja kaada se lasiin.
Lämmitä maito 65 asteiseksi ja
kaada se espresson päälle.
FOOD SERVICE SEGAFREDO
42
Segafredo Caramel Cafe Mocha
1 ANNOS
1 tupla Segafredo-espresso
n. 2 cl kinuskikastiketta
suklaakastiketta
maitoa
kermavaahtoa
kinuskikastiketta koristeluun
Mittaa kinuskikastike lattelasin
pohjalle.
Valuta lasin reunojen sisäpinnalle
suklaakastiketta.
Lisää joukkoon tuplaespresso.
Lisää joukkoon 65 °-asteiseksi vaahdotettua maitoa.
Viimeistele kermavaahdolla ja koristele kinuskikastikkeella.