MAUSTEMYLLYT
25
Mausteet | MAUSTEMYLLYT
Meksikolainen
Chili sin carne
20 ANN O S TA
kasvis, gluteeniton, laktoositon
Valmistusaika: 40 minuuttia
1,000 kg sipulia
0,150 kg valkosipulin kynsiä
0,100 l öljyä
0,012 kg sokeria
0,004 kg Meira suolaa
0,004 kg Meira rouhittua mustapippuria
0,010 kg Meira tulista chilirouhetta
0,006 kg Meira juustokuminaa
0,004 kg Meira kanelia
1,600 kg tomaattimurskaa
1,000 l vettä
1,000 kg Härkis-härkäpapuvalmistetta
2,400 kg säilöttyä papusekoitusta
0,100 kg tummaa suklaata (70 g kaakaota)
0,200 l silputtua, tuoretta korianteria
LISÄKSI
tortilloita, smetanaa
1. Kuori ja viipaloi sipulit, hienonna
valkosipulinkynnet.
2. Kuullota sipulit pannulla öljyssä,
mausteet, jatka
lisää sokeri, suola ja kuullottamista minuutin ajan.
joukkoon 3. Lisää tomaattimurska
sipuliseoksen Kypsennä sipuleita 20
ja vesi. minuuttia.
4. Lisää tomaattikastikkeen joukkoon
Härkis, huuhdellut pavut ja rouhittu
suklaa. Kuumenna kunnes suklaa sulaa.
Tarkista suola.
5. Lisää valmiin Chili sin carnen joukkoon
silputtua tuoretta korianteria.
Tarjoa tortilloiden ja smetanan tai
keitetyn riisin tai kvinoan kanssa.