SEGAFREDO
16
Espresso
Tumma lyhyt italialainen kahvi
7 g hienoksi jauhettua Segafredo-kahvia
3,5 cl vettä
Valmista perinteinen italialainen kahvi
espressokeittimellä tai mutteripannulla.
Tarjoa lämmitetyssä kupissa.
Cappuccino
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
Vaahdota ja kuumenna maito 65
asteiseksi. Valmista espresso lämmitettyyn
cappuccino-kuppiin. Kaada vaahdotettu
maito espresson päälle.
Caffé Latte
1-2 annosta Segafredo-espressoa
2 dl täysmaitoa
Valmista espresso tai tuplaespresso
makusi mukaan ja kaada se lasiin.
Lämmitä maito 65 asteiseksi ja kaada
se espresson päälle.
Valkosuklaa-timjami
cappuccino
1 ANNOS
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
1 cl timjamisiirappia
1 cl valkosuklaakastiketta
Valmista espresso
cappuccino-kuppiin.
Lisää joukkoon
timjamisiirappi ja
valkosuklaakastike.
Vaahdota maito 65
asteiseksi ja kaada se
kuppiin.