Espresso
Tumma lyhyt italialainen kahvi
7 g hienoksi jauhettua Segafredo-kahvia
3,5 cl vettä
Valmista perinteinen italialainen kahvi
espressokeittimellä tai mutteripannulla.
Tarjoa lämmitetyssä kupissa.
Cappuccino
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
Vaahdota ja kuumenna maito
65 asteiseksi. Valmista espresso
lämmitettyyn cappuccino-kuppiin.
Kaada vaahdotettu maito espresson päälle.
Caffé Latte
1-2 annosta Segafredo-espressoa
2 dl täysmaitoa
Valmista espresso tai tuplaespresso
makusi mukaan ja kaada se lasiin.
Lämmitä maito 65 asteiseksi ja
kaada se espresson päälle.
Rosmariini-appelsiinilatte
1 ANNOS
espressoa
2 dl täysmaitoa
1 cl rosmariinisiirappia
1 cl appelsiinisiirappia
Pinnalle raastettua appelsiinin
Valmista espresso tai
joukkoon
kuorta
on lämmin.lasiin. Kaada Raasta pinnalle
siirapit Tarkista että lattelasi lasiin. Lisää maito.tuplaespresso 65 asteinen vaahdotettu kevyesti appelsiinin appelsiiniliköörillä
ulointa kuorta.
korvata Appelsiinisiirapin voi hyvin Vinkki: Cointreaulla.
tai FOOD SERVICE SMEEGIRAAFNR EKDAOHVIT
40