Espresso
Tumma lyhyt italialainen kahvi
7 g hienoksi jauhettua Segafredo-kahvia
3,5 cl vettä
Valmista perinteinen italialainen kahvi
espressokeittimellä tai mutteripannulla.
Tarjoa lämmitetyssä kupissa.
Cappuccino
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
Vaahdota ja kuumenna maito
65 asteiseksi. Valmista espresso
lämmitettyyn cappuccino-kuppiin.
Kaada vaahdotettu maito espresson päälle.
Caffé Latte
1-2 annosta Segafredo-espressoa
2 dl täysmaitoa
Valmista espresso tai tuplaespresso
makusi mukaan ja kaada se lasiin.
Lämmitä maito 65 asteiseksi ja
kaada se espresson päälle.
Punajuurilatte à la Segafredo
1 ANNOS
1 tupla Segafredo-espresso
3 cl punajuurimehua
maitoa, maitojuomaa tai mantelimaitoa
Valmista tuplaespresso
Segafredo-espressoseoksesta ja
kaada se lämmitettyyn lattelasiin.
Lisää joukkoon punajuurimehu.
Lämmitä maito, maitojuoma
tai mantelijuoma 65-asteiseksi
ja kaada lasiin. Lopuksi nauti
erinomaisesta punajuurilattesta!
FOOD SERVICE SEGAFREDO
40