JÄÄTELÖT
63
MUUT
Vanhan Porvoon mustikkajäätelö 10003
1 x 5,5 l Pakaste
VL, K, S,
palmuöljytön
Suomi
Ainesosat: TäysMAITO vähälaktoosinen, suomalainen mustikka (12 %), KERMA laktoositon,
sokeri, mustikkahillo, vähälaktoosinen MAITOjauhe, rypälesokeri, maltodextriini, muunnettu
tärkkelys, rasvahappojen mono-ja diglyseridit, selluloosakumi, guarkumi. Valmistetaan tiloissa
joissa käsitellään pähkinää, mantelia ja vehnää.
Käyttö & säilytys: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä
tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa.
Heino: 8066569
Kespro: 21615949
Ean-koodi
Vanhan Porvoon vegaaninen 10006
vihreä kardemumma 1 x 5,5 l Pakaste
Vegaaninen
L, M, K, S,
palmuöljytön
Suomi
Ainesosat: KAURAjuoma, KAURAkerma, sokeri, rypälesokeri, luontainen kardemumma aromi,
maltodextriini, guarkumi, selluloosakumi, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rasvahappojen
mono- ja diglyseridien mono ja diasetyyliviinihappoesterit, glukoosisiirappi, suola, raffinoitu
kookosöljy, perunatärkkelys, hernetärkkelys, luontaiset aromit. Valmistetaan tiloissa joissa
käsitellään pähkinää, mantelia ja vehnää.
Käyttö & säilytys: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä
tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa.
Heino: 8066576
Kespro: 21615952
Ean-koodi
UUTUUS | Pakastetuotteita, säilytys -18 °C | Paistoarvot ovat ohjeellisia.
Vanhan Porvoon basilikajäätelö 10004
1 x 5,5 l Pakaste
VL, K, S,
palmuöljytön
Ainesosat: TäysMAITO vähälaktoosinen, KERMA laktoositon, sokeri, vähälaktoosinen MAI-TOjauhe,
rypälesokeri, basilika, maltodextriini, muunnettu tärkkelys, rasvahappojen mono-ja
diglyseridit, selluloosakumi, guarkumi. Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään pähkinää,
mantelia ja vehnää.
Käyttö & säilytys: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä
tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa.
Heino: 8066592
Kespro: 21615950
Ean-koodi
Suomi
Vanhan Porvoon 10101
mansikkasorbetti 1 x 5,5 l Pakaste
Vegaaninen
L, M, K, S,
palmuöljytön
Ainesosat: Vesi, sokeri, rypälesokeri, suomalainen mansikka (32 %), mansikkahillo, muunnettu
tärkkelys, guarkumi, hydrosoitu VEHNÄproteiini, kasvikuitu, fruktoosi, glukoosisiirappi, rasva-happojen
mono-ja diglyseridit, sitruunamehu. Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään pähkinää,
mantelia ja vehnää.
Käyttö & säilytys: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä
tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa.
Heino: 8066577
Kespro: 21615953
Ean-koodi
Suomi
Vanhan Porvoon ruskistettu voi 10005
ja pinjansiemen 1 x 5,5 l Pakaste
VL, K, S,
palmuöljytön
Ainesosat: TäysMAITO vähälaktoosinen, KERMA laktoositon, sokeri, vähälaktoosinen MAITO-jauhe,
rypälesokeri, voi, PINJANSIEMEN, maltodextriini, muunnettu tärkkelys, rasvahappojen
mono-ja diglyseridit, selluloosakumi, guarkumi, merisuola. Valmistetaan tiloissa joissa
käsitellään pähkinää, mantelia ja vehnää.
Käyttö & säilytys: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä
tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa.
Heino: 8066448
Kespro: 21615951
Ean-koodi
Suomi
Vanhan Porvoon 10102
appelsiinisorbetti 1 x 5,5 l Pakaste
Vegaaninen
L, M, K, S,
palmuöljytön
Ainesosat: Vesi, sokeri, rypälesokeri, appelsiinimehu (32 %), appelsiinihillo, muunnettu tärkke-lys,
guarkumi, hydrosoitu VEHNÄproteiini, kasvikuitu, fruktoosi, glukoosisiirappi, rasvahappo-jen
mono-ja diglyseridit. Valmistetaan tiloissa joissa käsitellään pähkinää, mantelia ja vehnää.
Käyttö & säilytys: Ihanteellinen tarjoilulämpötila on 14-15 °C. Tässä lämpötilassa säilytettäessä
tuotteet olisi hyvä myydä pois noin 5 päivän kuluessa.
Heino: 8066578
Kespro: 21615954
Ean-koodi
Suomi