IHLT_20170524_20

IH Kesälehti | 2017

20 KESÄ Itä-Häme TEKSTI Ayla Brinkmann | KUVAT Armi Salonen Ravintola Ketun ja Kanan kokki Timo Naukkarinen ei pidä reseptejä paperilla, vaan omassa päässä. Hän korostaa ruuanlaitossa luovaa soveltamista ja malttia toteuttaa ideat rauhassa. Naukkarisen kesäresepti sopii valkoviinin tai vaalean oluen kanssa niin arkeen kuin juhlaankin. Kuhaa perunapedillä 2 kpl kuhafi leitä 10 kpl uusia keitettyjä perunoita 1 pieni punasipuli 4 kpl retiisejä suolaa mustapippuria 2 rkl oliiviöljyä 8 siivua pekonia 1 puntti rucolaa 1 lime öljyä ja voita paistamiseen 1. Halkaise kylmät perunat. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja viipaloi retiisit. Lado ainekset kulhoon. Lisää Timo Naukkarinen soveltaa mielellään. Reseptien aateliset kesäkeittiöön Ruuanlaitto: Kolme heinolalaista kokkia paljastaa 20 vuoden kokemuksella parhaat kesäkokkausreseptinsä.


IH Kesälehti | 2017
To see the actual publication please follow the link above