U U T T A H E I N O S S A
Pastramia ja sous vide
-kassleria
SNELLMANIN naudasta valmistettu, valmiiksi viipaloitu
pastrami on savustettua ja mausteista lihaa. Pastrami tehdään
naudanrinnasta. Se on todellista slow foodia ja käsityötä:
pastramin valmistusprosessi kestää yli 1,5 viikkoa.
Pastramiviipaleet sopivat esimerkiksi kylmien tai lämpimien
leipien täytteeksi, noutopöydän leikkelevadille, salaatteihin
tai pastoihin.
Snellmanin viipaloitu kassler on helppokäyttöinen
uutuus noutopöytään. Kassler on sous vide -kypsennetty
mureaksi ja se on kevyesti savustettu suomalaiseen
makuun sopivaksi. Kassler soveltuu rasvansa ansiosta erityisen
hyvin pitkään kypsennykseen ja on ulkofileetä tummempaa
lihaa, minkä ansiosta makuakin on enemmän.
Valmiiksi 5 mm siivuiksi viipaloitu kassler on helppo asettaa
tarjolle, ja se säilyttää mehevyytensä myös linjastolounaalla.
8057638 Snellman Pastrami kypsä viip. n. 2,0 kg
8057228 Snellman Kassler, kevyesti savustettu sv
kypsä viip. n. 2 kg
Itäisen Euroopan makuja
EURO-EAST tuo venäläisen ja itäeurooppalaisen keittiön
tuotteet Heinon valikoimiin.
Säilöntäaineettomat Venäläiset suolakurkut on valmistettu
perinteiseen venäläiseen tapaan hapattamalla maitohappokäymisen
avulla ilman etikkaa tai sokeria.
Old Riga Savustettu kilohaili öljyssä tai tomaattikastikkeessa
on valmistettu tuoreesta, Itämerestä kalastetusta
kilohailista. Kalat savustetaan perinteisellä menetelmällä
käyttäen leppälastuja. Kilohaili sopii erinomaisesti à la carte
annoksiin, noutopöytään, salaatteihin tai leipien täytteeksi.
Dovgan Tattarisuurimot ovat terveellinen pääruuan lisäkevaihtoehto.
Tattarisuurimot sopivat myös risottoihin,
pata- ja laatikkoruokiin sekä puuroihin.
Hirssisuurimot ovat venäläisen keittiön vaihtoehto riisille
ja perunalle. Dovgan Hirssisuurimot sopivat puuroihin,
pata- ja laatikkoruokiin, risottoihin ja couscousin tapaan
salaatteihin.
Piparjuuritahna on hienoksi raastettua piparjuurta,
johon lisämakua tuo pieni määrä viinietikkaa ja ripaus suolaa.
Piparjuuritahna sopii hyvin kylmiin ja lämpimiin kastikkeisiin,
maustevoihin ja majoneesiin. Kuumennettaessa
piparjuuritahnan voimakas maku miedontuu. Voit myös
tarjota piparjuurta sellaisenaan esimerkiksi liha- ja kalaruokien
rinnalla tai sinapin sijasta makkaran kanssa.
8007429 Venäläinen suolakurkku 860/430 g
8057601 Savustettu kilohaili 160/112 g öljyssä
9353434 Paistettu kilohaili 240 g tomaatissa
8057533 Dovgan tattarisuurimot 1 kg
8057507 Dovgan hirssisuurimot 1 kg
9908794 Piparjuuritahna 200 g
36 LAUTASELLE 8 –9 | 2017