LOHTA TANG JA AASIAN EMULSIO
Ainekset 10 hengelle:
10 palaa lohta à 60 g
Seesaminsiemeniä
öljyä paistamiseen
3 pastöroitua munanvalkuaista
1 tl suolaa
2 rkl sitruunamehua
40 g OSCAR Aasialainenf Fondi -tiivistettä
3 dl öljyä
1/2 dl vettä
500 g sieniä
2 dl soijaa
25 g ruokosokeria
300 g Wakame-merilevää
30 Uunissa kuivattua tai aurinkokuivattua tomaatttia
Valmistus:
1. Pyörittele lohipalat seesamin siemenissä ja paista
ne öljyssä
2. Sekoita valkuaiset, suola, sitruuna ja Fondi tiiviste.
3. Lisää öljyä vähän kerrallaan, kunnes
saat haluamasi paksuuden emulsioon.
4. Paista sienet kullanruskeaksi öljyssä, lisää soijakastike
ja sokeri, anna kiehua kunnes sienet ovat imeneet soijan.
5. Tarjoile lohi kuumana tai kylmänä, lisänä sieniä,
kuivattuja tomaatteja herkullista merilevää
ja Aasian emulsiota.
LAADUKKAAT OSCAR FOND TIIVISTEET
Käytä Fond tiivisteitä antamaan perusmakua ja täyteläisyyttä kastikkeisiin, keittoihin ja patoihin.
Kanafondi Härkäfondi Vasikanfondi
LASSE RÄTY
avainasiakaspäällikkö
p. 040 526 1964
lasse.raty@puljonki.fi
KIRIL RAINOS
myyntipäällikkö
p. 0400 329 124
kiril.rainos@puljonki.fi
Nestlé Professional Food
Keilasatama 5, 02150 Espoo | www.puljonki.fi
Kasvisfondi Sienifondi
TIMO MELTO
Chef de Cuisine
p. 050 436 6774
timo.melto@puljonki.fi
ANTTI PUROMIES
avainasiakaspäällikkö
p. 0400 138660
antti.puromies@puljonki.fi
Puljonki Oy | Tehdas
Vepsänjoentie 10, 83900 Juuka | p. 0207 66 11 66
Hummerifondi
Luomu
kanafondi
Luomu
kasvisfondi
Luomu
härkäfondi
Kalafondi
Aasianfondi