Page 60

Heino | Lautaselle 5-7 • 2017

MAUKASTA LIHAA UUDESSA MUODOSSA Vuolut ovat porsaan- ja kananfileestä vuoltuja mureita viipaleita. Ne ovat herkullisia sellaisenaan ja sopivat monikäyttöisyytensä vuoksi ruokaan kuin ruokaan. Kokeile vaikkapa pizzaan tai rilletteen. VUOLUKANA-TORTILLAPIZZA Annoskoko 0,360 kg, annosmäärä 10 kpl 0,600 kg Tortilla (10 kpl) 1,000 kg Atria n. 1,4 kg Vuolu Kanafilee 0,400 kg Tomaattikastike 0,800 kg Juustoraaste 0,400 kg Punasipuli 0,400 kg Kirsikkatomaatti 0,050 kg Oliiviöljy 0,050 kg Basilika Suolaa Pippuria ASETTELE tortillalätty työpöydälle. Laita keskelle tortilla- lättyä tomattikastiketta ja levitä siten, että reunoille jää pieni tila ilman kastiketta. Lisää juustoraaste, viipaloitu punasipuli, halkaistut kirsikkatomaatit sekä vuolukana- fileet pizzan päälle. Paista 160 asteessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja tortillapizza saanut hieman väriä pintaan. Ota uunista, lorauta hieman oliiviöljyä päälle ja viimeistele tuoreilla basilikan lehdillä. VUOLUKANARILLETTE Annoskoko 0,200 kg, annosmäärä 10 kpl 0,500 kg Crème fraîche 0,900 kg Atria n. 1,4 kg Vuolu Kanafilee 0,545 kg Paahdettu paprika 0,005 kg Kurkuma 0,050 kg Lehtipersilja Suolaa Pippuria VAAHDOTA crème fraîche. Revi vuolufilee sekaan. Hienonna paahdettu paprika ja lehtipersilja sekä lisää seokseen. Mausta kurkumalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja tarkista maku. Tarjoile esimerkiksi leivän tai uuniperunan täytteenä. FS-asiakaspalvelu@atria.com atria.fi/ammattilaiset Food Service -myynti 010 316 8712, 0800 198 500 UUTUUS ATRIA n. 1,4 kg VUOLU KANAFILEE Atrian uusi Vuolu Kanafilee on laadukkaasta ja turvallisesta suomalaisesta kanasta tehty vähärasvainen (2,3 %) herkku. UUTUUS ATRIA n. 1,4 kg VUOLU PORSAAN FILEESTÄ Suomalaisesta lihasta valmiiksi kypsennetty ja ohueksi vuoltu possunfilee on myös vähärasvainen (3,3 %) ja sopii moneen eri ruokavalioon. Vuolu on porsaan fileestä, joka on miedosti savustettu aidolla savulla. Tuotteessa on erinomainen, riittävän napakka mutta rustiikkinen rakenne, joka ei hajoa käsittelyssä.


Heino | Lautaselle 5-7 • 2017
To see the actual publication please follow the link above