Page 56

Heino | Lautaselle 5-7 • 2017

K A H V I N J A T E E N K Y L M Ä H A U D U T U S Route55 pulled pork bbq 1kg Heinon koodi : 8042511 6 407970 010949 www.route55.fi Mitä nyt sitten himoitaan? – Raittius on uusi musta. Esimerkiksi vegaanit eivät käytä lainkaan alkoholia. Uutta on myös muiden kasvimaitojen yleistyminen. ”Free from” on yksi trendeistä. Kylmähaudutus on ”se juttu” myös kahvissa. Anna Nordström puhuu nyt paljon kahvin luonnollisuudesta ja terveysvaikutuksista. – Kahvin paras ominaisuus on, että se pitää juojan virkeänä. Tämä ominaisuus on kahvissa aivan luontaisesti. Vielä tärkeämpi on kuitenkin hyvä maku, Nordström kuvailee. INSPIRAATIOTA VIINI- JA COCKTAILKULTTUURISTA | Kahvin makua ei enää vierasteta cocktailbaareissa – päinvastoin, Ruotsissa on Nordströmin mukaan kehittynyt uudenlaista liiketoimintaa: – Monet kahvilat avaavat illaksi kahvicocktailbaarin. Päivällä sama tila on perinteinen kahvila, illalla cocktailbaari! Trendipaikoissa käytetään paljon kylmähaudutettua kahvia. – Cocktaileja varten kahvi joko uutetaan tai valmistetaan hieman tavallista vahvemmaksi. Siihen yhdistetään kenties sokeria, sitruunaa tai vadelmia. Kahvista syntyy maun mu-


Heino | Lautaselle 5-7 • 2017
To see the actual publication please follow the link above